Happy Bruce Day!

Op maandag 23 september aanstaande bereikt Bruce Springsteen de respectabele leeftijd van 75 jaar. Deze gelegenheid grijpt tribute band Brucified aan om één van de meest iconische en nog steeds springlevende legendes van de popmuziek op een waardige wijze te eren in de Eindhovense poptempel de Effenaar.

De band die hoge ogen gooide tijdens het populaire SBS6 programma The Tribute - Battle of The Bands zal tijdens deze speciale ‘Happy Bruce Day’ een XL-set brengen zoals je die mag verwachten op een avond als deze. Aangevuld met een uitgebreide blazerssectie en bevriende gasten waaronder Björn van der Doelen, zullen zij de muziek én het leven van The Boss samen met het publiek vieren.

Brucified zit flink in de lift. Het afgelopen jaar stond de band voor uitverkochte theaterzalen en overvolle festival weides. En alsof dat niet genoeg is werd afgelopen week ook nog eens een nieuwe theaterronde voor seizoen 2024-2025 aangekondigd. Dat belooft veel voor ‘Happy Bruce Day’ die overigens niet geheel toevallig zal plaatsvinden in de Effenaar: Bruce Springsteen was in het verleden regelmatig in het Eindhovense te vinden en dus mag de stad zich opmaken voor een avondje ouderwets rocken!

Tickets voor ‘Happy Bruce Day’ op maandag 23 september zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.effenaar.nl


Geef je artistieke ambitie de ruimte!

Samenwerken? Neem nu contact op:

Mailen   Bellen