Nieuwe single Zoë Livay

De van oorsprong Rotterdamse Zoë Livay ademt muziek. Al op jonge leeftijd zingt ze in kerk- en popkoren, wat haar een veelzijdige stem geeft en haar liefde voor muziek versterkt. Dit leidt haar uiteindelijk naar Amsterdam waar ze voor het eerst haar gevoelens op papier durft te zetten en tot leven weet te wekken in de vorm van muziek.

Zoë's missie als muzikale pionier is culturen verbinden en haar eigen verhaal delen om anderen te inspireren. Als 'vrouw van de wereld' straalt ze kracht uit, maar omarmt ze ook haar zachtere kant. Ze moedigt samenwerking en gendergelijkheid aan en is een rolmodel voor jonge vrouwen en meisjes, die ze inspireert om het beste in zichzelf naar boven te halen. 

Met de single ‘Vrouw Van De Wereld’ slaat Zoë duidelijk een nieuwe weg in. Met haar eigen sound is ze persoonlijker dan ooit en vertelt ze over trauma’s en angsten uit haar verleden die ze achter zich laat. Haar stem weerspiegelt haar diepste emoties, waardoor de 23-jarige Zoë een krachtige boodschap van empowerment en verbondenheid overbrengt.

‘Vrouw Van De Wereld’ is de eerste van een reeks singles; allen voorlopers van de gelijknamige - in 2024 te verschijnen - EP.


Geef je artistieke ambitie de ruimte!

Samenwerken? Neem nu contact op:

Mailen   Bellen