Peter Douglas en Totally Spice doen mee aan The Tribute

Zaterdag 6 januari start het derde seizoen van ‘The Tribute - Battle Of The Bands’ op SBS6! Ook dit jaar vertegenwoordigt PRO Entertainment weer enkele deelnemers. Zo vertolkt Peter Douglas met zijn BOSCO jazz & pop orchestra op onnavolgbare wijze de hits van ‘old blue eyes’ Frank Sinatra, en is Totally Spice een niet van echt te onderscheiden tribute to the Spice Girls! Hoe ver zullen deze rasentertainers het schoppen?

Peter Douglas mag met recht een van ’s werelds beste impersonators genoemd worden. Sinds hij in 1987 de Soundmixshow won met zijn imitatie van Frank Sinatra is hij een veelgevraagd zanger, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Inmiddels timmert Peter al ruim 35 jaar aan de weg en is hij nog steeds vol passie met zijn vak bezig. Zijn indrukwekkende carrière heeft hem gemaakt tot wat hij vandaag de dag is: een entertainer van de bovenste plank met een schat aan ervaring, een onberispelijk gevoel voor stijl en een dijk van een stem!

Totally Spice is geen gewone tribute band. Totally Spice is een klasse apart. Dichter bij ‘the real thing’ kom je niet! Vijf professionele zangeressen belichamen Ginger, Scary, Baby, Sporty en Posh in een show waarin het ene hoogtepunt het andere opvolgt. Hierbij mogen de iconische looks en originele danspasjes natuurlijk niet ontbreken! Ondersteund door een vierkoppige liveband passeren alle bekende nummers de revue. Leef je uit en zing mee met onder andere ‘Stop’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Say You’ll Be There’, ‘Mama’ en natuurlijk ‘Wannabe’!


Geef je artistieke ambitie de ruimte!

Samenwerken? Neem nu contact op:

Mailen   Bellen