Queen Must Go On en Metropole Orkest in Ahoy

Queen Must Go On, bekend als winnaar van het tv programma The Batlle of the Tribute Bands, geeft in 2024 een concert met Metropole Orkest in Rotterdam Ahoy. Dit vindt plaats op 24 november 2024, de sterfdag van Freddie Mercury.

Samen met het Metropole Orkest brengt Queen Must Go On de hits van Queen tot leven. Deze samenwerking met dit internationaal toonaangevende pop en jazzorkest is bijzonder, op de plek waar Queen 45 jaar geleden in 1979 in Ahoy een concert gaf. Met orkestrale uitvoeringen van nummers als Love Of My Life, Show Must Go On en Who Wants To Live Forever. En klassiekers als Don’t Stop me Now, Under Pressure, Bohemian Rhapsody en We Will Rock You. Metropole Orkest deelde eerder het podium met artiesten als Ella Fitzgerald, Brian Eno, Herbie Hancock, Bono, Within Temptation en Gregory Porter.

Voor zanger Ward Palmen is het concert een droom die uitkomt. “Er gebeurt altijd iets bijzonders als de muziek van Queen gespeeld wordt. Iedereen kent de bekende klanken en de legendarische stem van Freddie. Het Metropole Orkest geeft ons de kans om dit naar een nieuw niveau te brengen.”

Dat de muziek van Queen populairder is dan ooit, bewijst wel het recordaantal van 36 noteringen die Queen en Freddie Mercury in de Radio 2 Top 2000 hebben, met ‘Bohemian Rhapsody’ op nummer 1 in deze lijst en ‘Love Of My Life’ als nummer 10.

De kaartverkoop van ‘Queen Must Go On & Metropole Orkest’ start woensdag 29 november om 10:00 uur via www.queenmustgoonlive.nl. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 38,95 euro.

 

Koop tickets


Geef je artistieke ambitie de ruimte!

Samenwerken? Neem nu contact op:

Mailen   Bellen