Theatertour Starman

David Bowie wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke popmuzikanten van de 20ste eeuw. Door zowel critici als musici wordt Bowie geprezen vanwege zijn vernieuwende werk. David Bowie wordt bovendien beschouwd als een van 's werelds best verkopende muziekartiesten.

Met wereldwijde hits als 'Space Oddity', 'Changes', 'Life On Mars', 'Ziggy Stardust', 'Let's Dance' en 'Heroes' kunnen we zeggen dat David Bowie de meeste, zo niet alle kanten en dimensies van popmuziek heeft verkend.

Starman - The Dutch David Bowie Tribute is een negen-koppige Nederlandse David Bowie tribute band, opgericht in 2019. Met frontman Rias Baarda waren zij al te zien op onder andere de podia van Paaspop en de Gentse Feesten.

De reacties van het aanwezige publiek waren overweldigend: 'Nog nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend!'

Starman - The Dutch David Bowie Tribute brengt een zeer oprechte hommage aan het kleurrijke leven van David Bowie. De band is vanaf 7 januari 2023 te zien op SBS6 waarin de band meedoet aan het tweede seizoen van 'The Tribute - Battle Of The Bands'.


Geef je artistieke ambitie de ruimte!

Samenwerken? Neem nu contact op:

Mailen   Bellen